Butikken

tirsdag 28. desember 2010

Puter med motiv.


Laget puter til mine foreldre i gave. Bildene er da de var små. Laget i lin med rosa blondekant.

torsdag 23. desember 2010

Bordert pique skjorte.


Har brodert en skjorte som min sønn har gitt i julegave til en eldre fisker/kaptein. Kjekt å få navnet sitt og båten på skjorten. En gave som ingen andre har :) Håper den faller i smak.

Nostalgisk selebuske med broder navn.


Laget på bestilling til godgutten Terje som snart blir 2 år. Ribb i beina så gjør at en ikke vokser ut av buksen med en gang. Stoffet er mykt cordfløyel. Brodert navn på lommen.

torsdag 16. desember 2010

Mor og datter kjolene "Love"

Laget på bestilling til mor og datter. Mor har fått brodert navnene til barna, den har også en kroklisse som går rundt kjolen og skaper et hjerte bak. Datteren har sitt eget navn på sin kjole. De er laget i koksgrå velur og lilla detaljer som går i gjen på begge kjolene. De er like, men på samme tid, er det også ulike.

Personlig kose bukse med brodering



Jeg fikk en forespørsel om jeg kunne lage en personlig kosebukse til mannen hennes. Hun hadde alltid gitt noe personlig til ham, så hun kom med ønsker på hvordan den skulle se ut. Han fikk applikert kallenavnet sitt og så broderte jeg "Happy birthday to you" på buksen. Buksen er laget i velur og med ribb i livet. Tilbakemeldingen fra mottakeren var at han var kjempe fornøyd.

Lilla velur kjole.


Laget på bestilling i lilla velur. I str 5 år. Jenta

har fått navnet sitt i et hjerte.

onsdag 15. desember 2010

Kosedress til lillesøster

Sydd i fleece med ribb kant i hals samt strikk i beina. Har trykk knapper i fornt. Herlig å ha nå som kosedress eller under utedressen. Kommer til å lage flere av denne modellen femover. Denne er i str 2år.

Selebukse i cord fløyel med brodert navn




Denne buksen laget jeg til et av tantebarnet mitt som ble 1 år nå. Er i str 1 år med ribb i beina som gjør at en kan bruke busken litt lengre. Med "gammeldagse" kanpper.