Butikken

mandag 28. februar 2011

Langarmet trøye til storebror og lillesøster

Storebror har fått seg traktor trøye. Den har vært en hit siden den ble ferdig. Da måtte lillesøster få seg bondegård trøye. I følge storebror så måtte den være rosa.
Stoffene er i 100% bomull. Kjempe god kvalitet. Holder fasongen og fargen, vask etter vask.


Selebukse til lillesøster

Laget i myk cord/fløyel med brodert navn til lommen hvor tutten kan gjemmes. Denne buksen har også spesiallaget hjerteknapper. Fått et nostalgisk hjerte ned på foten.

Drømmekåpå mi!

Denne kåpen har jeg hatt lenge i tankene. Laget i 100% kvalitets ull, med foret alvehette. Hjerteknappene er spesial laget av en kreamikk kunstner. Så kåpen er helt unik. Kjempe god å ha på seg. Blir nok laget flere av denne modellen er. Mulig i fleece, med tanke på våren står får dør :)

Storebror har fått seg gråtass bukse


Da har endelig storebror fått seg Gråtass på buksen som han har snakket om en stund. Laget med tanke på sommeren, da er capribukse greit, samt med lomme. Laget i myk brun cord/fløyel med strikk i bein og i linningen.

2 søstre kjoler



Laget på bestilling til 2 søstre i str 1,5år og 6 år. Nostalgiske og personlige kjoler.

Lilla velur kjole str 8 år.

Pyntet med sølvbånd. Jenta har fått sitt navn på kjolen.

Nostalgisk narnekjole i gammelrosa str 4 år

Enda en unik kjole med brodert navn og blondekant. Nydelig kombinasjon med beige rutete stoff og gammelrosa. Håper at det er en fornøyd frøken som har fått denne.

Lilla heldress/kosedress.


Herlig kosedress med hette til ei lita frøken. Laget i velur, ribb i armer og ben. Brodert navnet henner i hjerte og applikert på med sølvtråd. Str 74.

På tide med oppdatering av bloggen

Dagene ryker av gårde, og det har vært liten tid til å legge inn nye bilder på bloggen. Den tiden som har vært til rådighet har blitt prioritert til å brukes bak symaskinen. Mange idear og prosjekter på gang, samtidig en ny symaskin på vei i posten til meg. Så nå er maskinparken komplett :) totalt 4 symaskiner.