Butikken

mandag 25. april 2011

Hylle av ubehandlet tre










Hylle med nostalgiske knagger. Lengde 45cm.


2 pyntekrakker har fått oppshining.

Tilsalgs





Disse 2 krakkene har fått hvitmaling og er trekket om på nytt. En krakk har sølvbånd som pyntebånd og den andre har det ikke (de 2 siste bildene) . De ble nydelige.













fredag 15. april 2011

Nostalgisk prinsesse kåpe i ull.

Laget i grå 100% ull. Alvehette og med "usynlige" lomme. Kåpen er foret, samt et kontrastfor i hetten. Spesiallagde hjerteknapper i keramikk. Denne kåpen er i str 92.

mandag 11. april 2011

Taaadaa.. Nye overskrift på bloggen min

Nå er endelig overskrifta på plass på bloggen. Bildet taler for seg selv. Tusen takk Irene, for kjempe flott redigering. Hadde ikke blitt så fine overskrift uten deg. Så nå kan kamraet legges vekk litt og symaskinene kan settes på.

fredag 1. april 2011

Voksen kjole med prinsekrone og navn

Laget på bestilling, i gammelrosa velur. Brodert prinsekrone i hjerte bak i nakken, samt brodert barnets navn. Kjolen har et grått blonde bånd nerderst på kjolen.

Kongeblå vest og nikkers


Deiligt velursett til en gutt. Str 104. Myk og behagelig til aktive akrobater. Passer både til selskap eller som barnehage klær.

Nostalgisk sett til gutt


Vest og bukse/nikkers til gutt. Laget i cord og ribb. Lomme på buksen. Kjempe fint på. Lager på bestilling om du ønsker. Kjempe god kvalitet.

Sommerkjole til ei prinsessa

Romantisk sommer kjole til ei prinsessa. Blondekant nederst på kjolen og på arm. Mintgrønn farge med blomster på og rosa blondestoff på armene.

Bluse og capribukse med brodert navn.

Samme modell som forrige innlegg. Har bordert "Emma" i hjerte med sølvbånd rundt hjertet. Str 104.

Bluse med capribukse

Dette settet er laget til 2 søsken. Laget i 100% bomull. Romantisk og gammeldags modell. En hit i sommer.